Näkökulma

Olemme Kinuskillan uudet yrittäjät Katja ja Jake Kiiskinen. Kinuskilla syntyi intohimosta hyvään ruokaan, yhteisöllisyyteen ja elämyksellisyyteen, jatkamme samalla linjalla Kellokosken Ruukin sydämessä, koska mistään muualta maailmasta ei löydy yhtä inspiroivaa miljöötä kahvilatoiminnalle.
Tuusulan rantatien makumatka kulkeutuu Katjan ja Jaken mukana Kinuskillaan. Yrittäjäksi siirtyminen vuonna 2019 oli Katjalle luontevaa työskenneltyään reilun vuoden ajan Kinuskillan keittiöpäällikkönä. Jake on ollut töissä Gustavelundissa ja nyt viimeisimmäksi vuoropäällikkönä Krapilla. Myös Katjalla on työkokemusta Krapilta.

Katja ja Jake Kiiskinen

Kellokoski on Tuusulan helmi ja Mariefors Bruk on sen tarkoin varjeltu jalokivi. Ruukkiin on tullut uusi syke rennosta tunnelmasta, ihmisistä, tapahtumista, herkuista, tuoksuista, viettelyksistä, jazzista, tarinoista… Kellokosken Ruukki elää vahvasti tätä päivää useiden yrittäjien samansuuntaisesta tahdosta luoda Ruukista trendikäs ja silti perinteikäs yrittäjäyhteisö. Kinuskillaa ei voi mainita ilman, että kertoo Ruukista, jossa se sijaitsee. Kinuskilla, kuten Ruukki, elää aistit avoinna maailman tuulille.

Maaseutukahvilan yrittäjinä pääsemme olennaisen ytimeen. Kaikki kotiseutua ja kylää koskevat asiat jutellaan ääneen kahvilassa. Sosiaalinen kohtaamispaikka kokoaa yhteen kotiäidit, eläkeläiset ja etätyöntekijät. Täällä tullaan tutuiksi. Turha kursailu saa jäädä pois. Täällä on pidetty kokouksia, juhlittu ja muuten vain ideoitu suuria. Mopoteinit ovat kasvaneet kahvilakulttuuriin ja osa on ollut työssä oppimassakin. Erilaiset konsertit, taidenäyttelyt ja näytelmät ovat saaneet kantaesityksensä Kinuskillassa.

Ympäristöasioiden huomioiminen kahvilatoiminnassa on tärkeä asia, jossa Kinuskilla haluaa olla mukana. Muuttamalla toimintatapojamme ja kiinnittämällä hävikkiin huomiota, arvostamme myös asiakkaittemme arvoja. Ruoka on enemmän kuin vatsantäytettä. Se on arvovalintoja, vastuullisuutta, työllistämistä, yhteisöllisyyttä ja elinehto. Miksei se siis samalla voi olla sekä nautinto että eettinen valinta? Meidän mielestä voi!

Kun sanomme me, tarkoitamme Kinuskillan upeaa ammattilaisten tiimiä. Joukkoomme mahtuu niin tarjoilijat, työssäoppijat, avotyöntekijät kuin työelämään tutustujatkin. Kaikkia yhdistää yrittäjähenkisyys ja tapa tehdä työtä sydämellä. Ruoassa maistuu rakkaus. Se on totta!

Kinuskilla

LOUNAS 1-5.3 
    Maanantai
   Pariloitua broileria, bearnaisekastike, yrttiriisi ja höyrytetty porkkana (L,G) 12€

Juustoinen jauhelihakeitto (L,G) 

 

Tiistai

Lista-annos burgerit 14€, Lista-annos avoleivät 12€ (sis. salaattibuffa, kahvi/tee)

Savuporokeitto  (L,G)

 

 

Keskiviikko

Vuohenjuusto-pinaattipasta, ilmakuivatulla kinkulla ja parmesanilla 12€

Purjo-pekoni-perunasosekeitto(L,G)

 

Torstai

Koskenlaskija-paprika lihamureke, kermainen tomaattikastike, viipaleperunat (L) 12€

Hernekeitto (M,G) 

 

Perjantai

Leivitettu porsaan ulkofilee, ranskalaiset, maustevoi (L,G) 12€

Maissikeitto (L,G)

  

 

 

 Lounaaseen kuuluu: salaattibuffa, leipä, vesi, sekä Johan&Nyströmin vasta jauhettu kahvi/tee

 

 Lounas salaatin lämpimät lisukkeet
• Broilerin rintafile 3,00 €
• Vuohenjuustokiekko 3,50 €
• Falafelpyörykät 2,50 €

 

L laktoositon | VL vähälaktoosinen | G gluteeniton
M maidoton | MU sis. kananmunaa | Veg vegaani
K kasvis | Lisätietoja allergeeneista henkilökunnalta.

 

muista ystavaa

 

  Kinuskilla Facebookissa  Kinuskilla Instagramissa   #kinuskilla Ι fbKinuskilla Ι @Kinuskilla

 

Oiva-hymy